Over VDS group

Peremans is onderdeel van VDS Group. VDS Group biedt totaaloplossingen voor bouwprojecten.

Wij staan in voor het mee ontwerpen, bouwen, financieren en onderhouden van gebouwen voor de publieke en private sector. Samenwerking met alle betrokken partners staat hierbij centraal. Als onafhankelijke groep investeren we in onze mensen, innovatie en kennis, waardoor we steeds kwaliteit voorop kunnen stellen.

VDS Group omvat 3 dochterbedrijven: Vanderstraeten, Peremans en Execon en heeft vestigingen te Lummen, Halle en Antwerpen.

logo vanderstraeten   logo peremans      Logo Execon

Vanderstraeten

Vanderstraeten NV biedt al meer dan 75 jaar totaaloplossingen voor bouwprojecten. Samen met onze medewerkers staan wij in voor het mee ontwerpen, bouwen, financieren en onderhouden van gebouwen voor de publieke en private sector. Samenwerking met alle betrokken partners staat hier centraal. We investeren voortdurend in onze mensen, innovatie en kennis, waardoor we steeds kwaliteit voorop kunnen stellen. Vanderstraeten NV maakt, samen met Execon N en Peremans NV, deel uit van VDS Group.

 

Execon

Op 1 juli 2005 werd Execon nv opgericht. Nagenoeg het voltallige personeel van Bouwbedrijf Zeeuws vond bij Execon een nieuwe thuis. Ook de lopende projecten werden overgenomen en voltooid door het ex-Zeeuws personeel.
Momenteel beschikt Execon over een 35-tal ervaren all-round arbeiders en projectleiders. Onze mensen werken al jaren samen en vormen een hecht en gestroomlijnd team. Talrijke projecten in uiteenlopende disciplines, gaande van kantoren en residentiële projecten, over utiliteitsbouw en en renovaties.

Logo Let's Build Together

 

 

Peremans biedt totaaloplossingen voor bouwprojecten. Wij staan in voor het mee ontwerpen, bouwen, financieren en onderhouden van gebouwen voor de publieke en private sector.  Samenwerking met alle betrokken partners staat hierbij centraal.  Hierbij investeren we in onze mensen, innovatie en kennis, waardoor we steeds kwaliteit voorop kunnen stellen.